Case Study:

CO-OP

Novograf was engaged to improve the ambience of the Co-op Piccadilly railway store – the design called for exposed brickwork at the self checkout area but presented a number of issues with wall structure and customer entry around wet work. Our solution was lightweight brick replica panels, offering speedy installation over a single nightshift and minimal disruption without compromising on aesthetic or functionality. The project was delivered on time and in budget, receiving many compliments from customers.

CO-OP – United Kingdom

100% dedication from Novograf to ensure we got the best brick match was impressive, they worked round the clock to ensure the project was delivered at the highest standard.

L.B.Co-op Format & Innovation Manager

Filter

iceland.png

logowhite5.png

logowhite.png

logowhite4.png

PROJECT IN MIND?

Send us a brief overview and we’ll be in touch within 24 hours